Yeni serilerimizi okumayı unutmayın. Lütfen. Bölümlere yorum ve tepki atarak bizlere destek olabilirsiniz

Black Clover Bölüm 366 Spoilerlar, Yayın Tarihi, Oku

 

Black Clover Bölüm 365, inanılmaz çizimleriyle okuyucuları hayrete düşürdü. Bugün, Black Clover 366. bölümün çıkış tarihi ve raw scans dahil tüm heyecan verici yönlerini keşfedeceğiz. Tüm detayları öğrenmek için sonuna kadar okumayı unutmayın!!

 

Black Clover 365: Bilinenler, Panelleri

Asta GELDİ!!!!!!!!!!

Black Clover 365. bölümde Kara Boğaların büyük savaşını, direnmelerini ve Asta’ya olan güvenleri gördük. Asta biraz daha geç kalsaydı karakter ölümlerini görebilirdik.

Bu panel Naruto’nun Pain ARC’ına aşırı benziyor diyoruz ama aynısı..

 

Black Clover 366: Bilinenler, Raw Panelleri, Ve Çıkış Tarihi

 

Black Clover’ın 366. Bölümü 24 Temmuz 2023 Pazartesi gece yarısı Japonya’da yayınlanacak. Ancak, dünyanın dört bir yanındaki hayranların çoğu için 23 Temmuz 2023 Pazar günü yayınlanacak.

Ve sizde en geç 25 Temmuz sabah okuyacasınız.

Şuan ekstra başka bir şey bilinmemektir. Bizimle kalın!

 

Son Yayınlananlar

aduManga olarak yeni açıldık. Çevirmen ve editör arıyoruz. Ücretlendirme düşünüyoruz. Klasik şartlar fakat çevirmende bizde bakacağız, Google translate görürsek bozuşuruz.

Dune. Frank Herbert tarafından yazılan, gerçek dünyadan esinlenilmiş fantastik kurgu. Dune ne? Dune, uzak gelecekte geçen feodal yıldızlararası sistem yaşanan bir evreni içinde felsefe, tarih, siyaset, din, ekonomi ve savaş…

Black Clover 361. bölüm ne zaman? Bölüm 361 sitemizde yayında! Şuanda savaş atmosferinde olan  ve aşırı “hype”lanmış 360. bölüm ile 361. bölüm heyecanla bekleniyor. Manganın yeni bölümü Japonya’da Pazartesi, 12…

Yorumlar