Yeni serilerimizi okumayı unutmayın. Lütfen. Bölümlere yorum ve tepki atarak bizlere destek olabilirsiniz

Bilim Kurgu Severlere, Dune.

Dune.

Frank Herbert tarafından yazılan, gerçek dünyadan esinlenilmiş fantastik kurgu.

Dune ne?

Dune, uzak gelecekte geçen feodal yıldızlararası sistem yaşanan bir evreni içinde felsefe, tarih, siyaset, din, ekonomi ve savaş güçlerini roman olarak konu alan bir kitap.

Çoğu Bilim Kurgunun Atası.

Çoğu derken raflarda kalmış romanların yada izlenmeyen filmlerin değil. Star Wars‘ın yazarı bile Dune’dan esinlendiğini belirtiyor.

Dune Prestiji.

Dune okumak ayrıcalıktır, her yiğidin harcı değildir. Dune okumak düşünmeyi, sorgulamayı ve tekrar düşünmeyi sağlar. Bir fantastik romandan fazlasıdır. Güncel sorunları fantastik romanın içine saklayan Herbert düşünmemizi sağlar. Farklı mitolojilerden, farklı kültürlerden alınan bilgiler ile yazılan Dune sizi başka bir evrene sokar.

Hayal Gücünü Zorlayan Hikayesi ve Birbirini Tamamlayan Olaylar.

Hikayede hiç bir element, karakter yada olay boşuna değildir. Her şeyin birbiri ile bağlantısı var ve olur. Evrenin tarihi o kadar mükemmel belirtilmiştir ki şaşırmamak elde değildir. 10.000 sene öncesinde yaşanan olaylardan tutun yıldızlararası seyahati sağlayacak araçları tasarlayan adamlara kadar, devrim ve direnişi sağlayacak annelere kadar, haz ve zevkin hayatta önlemini anlatacak kadar, bir insanın bağımlılığın evreni bozabileceği kadar, dinin toplumları yıkabileceği ve kurabileceği zamana kadar, biyolojik sınırların, fantastik yaratıkların, eşsiz teknolojilerin ve klişe olmayan dünya yaratmanın eşsiz bir örneğidir Dune.

Okumak veya İzlemek Sizin Elinizde.

 

Son Yayınlananlar

aduManga olarak yeni açıldık. Çevirmen ve editör arıyoruz. Ücretlendirme düşünüyoruz. Klasik şartlar fakat çevirmende bizde bakacağız, Google translate görürsek bozuşuruz.

Black Clover 361. bölüm ne zaman? Bölüm 361 sitemizde yayında! Şuanda savaş atmosferinde olan  ve aşırı “hype”lanmış 360. bölüm ile 361. bölüm heyecanla bekleniyor. Manganın yeni bölümü Japonya’da Pazartesi, 12…

Selam ben adu, bu siteyi sadece gönüllü olarak çevirdiğimiz mangaları paylaşmak için değil, daha farklı yerlere HoA’yı, Dune serisinin güzelliğini, Muse grubunun şahane şarkılarını, kitap zevkimi, samimiyetimi, discord egosundan gram…

Yorumlar